• FiGram - Финансова грамотност за деца.
  • Финансовата интелигентност също може да се развива!

 

Какво представлява Системата?


Система за изграждане на финансови умения при децата.

Как децата ни да се научат да ценят и управляват парите?
Този продукт е насочен към родители, които искат техните деца от малки да придобият навици и умения, които са в основата на бъдещето им забогатяване.
Всички искаме децата ни да живеят по – добре от нас. В днешно време това означава и да имат повече пари. Това се постига единствено и само с добра финансова култура и разбиране на света на парите. Както всяко друго обучение добре е и обучението по финансова грамотност да започне възможно най – рано.
Как децата ни да започнат да създават и изграждат у себе си финансови навици и дисциплина? На този въпрос отговор дава „Системата за изграждане на финансови навици при децата”. Това е практически насочена система, която може да започнете да прилагате веднага.

Със „Системата за изграждане на финансови навици при децата” вие ще дадете практическа основа за финансовата грамотност на децата ви. Тя ще ви помогне да обясните на децата си какво означават парите и каква е тяхната стойност. Също така ще научите децата си какво е разход и приход, и защо не бива да харчат парите си за „глупости”. Ще се научат да отговарят на по-сложни въпроси, отнасящи се до света на парите. И най-важното - с него ще научите децата да търсят начини за печелене на пари, така че всички техни финансови цели рано или късно да бъдат осъществени.

С помощта на „Системата за изграждане на финансови навици при децата” ще научите децата си как да спестяват пари и да ги инвестират разумно. Посредством редовно планиране и водене на бюджета си, те ще се научат да достигат своите финансови цели.

Чрез „Системата за изграждане на финансови навици при децата” вие управлявате парите, които давате на децата си и стимулирате тяхната предприемчивост, като по този начин създавате у тях качества и модели на поведение, които ще им бъдат от полза в света на бизнеса и финансите.

В „Системата за изграждане на финансови навици при децата” ще намерите ясни примери, които показват на децата, как да изчисляват и как да планират бюджета си, а също така и как да откриват нови възможности за печелене на пари. С помощта на нашите напътствия, които ще подпомогнат изграждането на съответните навици, ще започне техният път към успеха. Друга съществена полза от „Системата за изграждане на финансови навици при децата” е, че отпада прекият ангажимент на родителя за покупка на някои скъпи вещи. (Може би на всеки родител се е случвало детето му да хареса някоя скъпа вещ, като таблет, колело, лаптоп или друго, и да започне да го притиска да му я купи. А ние, дали понеже ни се струва скъпо или с възпитателна цел, отказваме да направим тази покупка).

ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОЧЕТЕТЕ ПРИЛОЖЕНОТО РЪКОВОДСТВО към „Системата за изграждане на финансови навици при децата “.

Продуктът съдържа:

• Счетоводен дневник за три месеца
• Таблица за тримесечен бюджет
• Ръководство за използване на продукта

Системата е подходяща за деца над 10 годишна възраст. По преценка на родителя тя може да се прилага и в по-ранна възраст.

 

Цена: 23 лв.

ПОРЪЧАЙ СИСТЕМАТА

.

Принтирай

Сподели с приятелите си!

 
Телефон: 087 88 07 227 ; Имейл: office@figram.com