за нас

Здравейте,
казвам се Иван Иванов.

По образование съм икономист. След като завърших Икономическия университет в град Варна, четири години се занимавах с продажба на бързооборотни стоки. По-късно, в продължение на шест години работих в сферата на активни продажби на недвижимо имущество. През последните седем години се занимавам с финансови и бизнес консултации, а от четири години организирам и водя семинари по финансова грамотност.
Спомням си думите на един мой учител, който твърдеше, че цифрите прозвъняват като предупредителни камбанки в главите ни. Според него, ако правилно ги разчиташ и анализираш, те винаги ще те предупредят при евентуална опасност. Ето така се породи и моята любов към числата и финансите.
Желанието ми е с натрупания опит и знания да помагам на хората и на бизнеса да управляват по-добре парите си.

Защо финансова грамотност при децата?

Според мен финансовата грамотност е в основата на просперитета на всеки човек. По тази причина, а и от позицията си на родители, след дълго обсъждане с колегата Боян Василев взехме решение да създадем продукт, който е полезен за децата, защото от нас родителите зависи как те ще стартират в живота, какви знания и умения ще усвоят, какво ще е тяхното поведение, а оттук и тяхната бъдеща реализация.

Нашата мисия е да помогнем за финансовото ограмотяване на децата, защото те са нашата инвестиция в бъдещето. Чрез практическата насоченост на Системата за изграждане на финансови умения при децата ние целим те да придобият знания и умения, които ще им помогнат да вземат правилните решения.
Убедени сме, че с постоянство всичко може да се постигне.
Както е казал народът: „Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство”.
Всяко едно ново начало, всяка една цел започва с една малка крачка. Направете я!
Желая успех на всички и ви благодаря за вниманието!


 

Здравейте,
Казвам се Боян Василев.

По образование съм психолог и имам близо 15 години професионален опит. Последните няколко години се занимавам с бизнес. Пред вас обаче искам да се представя преди всичко като родител. След като се роди и поотрасна дъщеричката ми, започнах да си задавам въпроса как да възпитам у нея необходимите навици и модели на поведение, които да й помогнат след време в света на бизнеса и финансите. Реших, че за целта ще ми бъде нужно добре систематизирано познание. Дълго време търсих нещо подобно, но все не успявах да го открия. В разговор с господин Иванов споделих идеята си. Оказа се, че той също се интересува от темата и така решихме заедно да създадем споменатата система. След период на усилен труд тя вече е разработена като продукт, който е достъпен на нашия сайт. Може да се запознаете с нея и ако смятате, че тя може да бъде полезна за вас и за децата ви, бихте могли да я закупите.
Благодаря ви за вниманието и успех на всички.

.

Принтирай

Сподели с приятелите си!

 
Телефон: 087 88 07 227 ; Имейл: office@figram.com